Winner Plus Cicerello red oil - масло от змиорка

Winner Plus Cicerello red oil

Червеното масло от змиорка е естествена хранителна добавка с високо съдържание на каротин, който съчетан с правилен хранителен режим дава на животните здравина и блясък на козината, еластичност на кожата и добра пигментация.

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Описание:
Червеното масло от планктон е естествена хранителна добавка с високо съдържание на каротин, който съчетан с правилен хранителен режим дава на животните здравина и блясък на козината, еластичност на кожата и добра пигментация. Високата концентрация на мазнини гарантира приноса на достатъчно енергия.

Анализ:
Winner Plus Cicerello red oil е здравословната добавка, несъдържаща сурови протеини. Витамините A, D и E, както и маслото от планктон са неразделна част от правилното и здравословно хранене. Богат източник на Омега-3 и Омега 6 мазнини, които имат положително действие срещу кожни проблеми, алергии и болки в ставите. Продукта е подходящ за употреба срещу сърбежи, хронични и алергични заболявания. Дава гарантирано най-доброто качество, съобразено с опазването на околната среда: улова на планктон се осъществява само през първите 6-8 седмици от пролетта, когато рибата има най-много яйца.

Разфасовка: 1000 мл.


Технически данни:
Състав: червено масло от планктон.
 
Дневна доза:
- малки породи кучета и котки: 5 мл. дневно;
- средни породи кучета: 10 мл. дневно;
- големи породи кучета: 20 мл. дневно.