Нашата философия

Система за „Природосъобразно хранене“

Синоним на здраве, богатство и жизненост, „Системата за натурално хранене“ е в основата на философията на компанията, на която бизнеса е базирал стабилността и успеха си. Избирайки продуктите на Winner Plus, Вие избирате за Вашите любимци здраве и природосъобразно хранене.

Природа:

Широк набор от висококачествени и пълноценни храни, приготвени с натурални продукти, внимание и страст, с помощта на 100% природни суровини, специално подбрани за постигане на най-високо качество, спазвайки NEU-EN-ISO 9001-2008 стандарта. Без консерванти, химикали, оцветители и аромати.


Хранене:

Ние имаме иновативна продуктова линия, която отговаря на нуждите на пазара и изискванията на потребителите, благодарение на отдадеността и тясното сътрудничество между изследователи и световноизвестни развъдчици. Доброто здраве на домашните любимци идва с правилното хранене. За това продуктите на Winner Plus не съдържат яйца и яйчни продукти (източник на алергии), ГМО, соя или пшеница. Това гарантира най-висококачествен, балансиран хранителен режим със здравословна, лесно смилаема и хипоалергенна храна.


Система:

Ние предлагаме здравословна хранителна система за нуждите на кучетата и котките, подходяща за всички породи, размери и възраст. Висококачествените суровини са внимателно обработени и проверени, така както се проверява стандарта за качество при храните за хората, съобразено и с GMP-PET-FOOD стандарта за добри производствено практики. Продуктите са подбрани в съответствие с фирмените стандарти, в последващ етап компанията съобразява дейността си и с немския сертификат GMP+-DIN EN ISO 9001:2008, по системата за качество на HACCP.
За поддържане печелившата продуктова гама постоянно се обръща внимание на процесите по научноизследователска и развойна дейност, технологичните иновации, промените в пазарната среда, както и максимизиране стандартите за качество.
Всеки продукт на Winner Plus е разработен с най-голямо уважение към околната среда, чрез използване на възобновяеми енергийни източници. Спазена е и добрата бизнес етика, като не са се провеждали тестове и експерименти с животни по време на всеки един от етапите на разработка на продуктите, класифициращо го като хуманни – още една причина за правилен избор.