Кои сме ние

Кои сме ние?
Winner Pet Food Solution е компания специализирана в производството на храна за домашни любимци - кучешка и котешка. Учредена е през 2003 г. от Тони Теста под наименованието „Made in Germany“. През 2007 г. нашата компанията се превръща в една от водещите в индустрията, както в Европа така и в света, с търговска площ от 27 доставчици, локирани в 12 страни.
През 2014 г. по време на Interzoo - най-големият в света търговски панаир на хранително вкусовата индустрия при животните, ние от Winner Plus, с голяма гордост представихме новата си продуктова линия Super Premium Wet Feed – храна за кучета и котки в течна консистенция, както и изключителната линия от сухи храни - Super Premium Holistic Dry Feed.

Нашата мисия:
Продуктовата линия на Winner Plus развива дейността си с голямо внимание и грижа към животните. Разработваме нашите продукти с висококачествени суровини, провеждаме различни изследвания и осъществяваме строг контрол на производството. Целта ни е да предложим на клиентите си гарантирано по-естествен хранителен режим за домашни любимци, изцяло съобразен с природата.
Здравето, благоденствието и жизнеността на нашите приятели - животните, зависи от правилното им и здравословно хранене. Нашата мисия е да им го осигурим.